1022374.jpg

Napsasin tämän ohjeen joskus Kodin Kuvalehdestä. Alkuperäisessä ohjeessä oli kantarelleja, mutta valitsin tähän halvemman vaihtoehdon eli tuoreet herkkusienet.

Täytetyt broilerit
4 kpl broilerin rintafileetä/ rintapalaa (poista luu)
2 sopivan kokoista herkkusientä/ kantarelleja
1 sipuli (ohjeessa oli 2 kevätsipulia varsineen että sekin tietysti on maittava vaihtoehto)
4 siivua pekonia tai enemmänkin jos on pekonin ystävä
voita
suolaa
mustapippuria

Pilko sipuli ja sienet pieniksi palasiksi. Kuullota voissa pannulla. Saa maustaa suolalla ja mustapippurilla. Viillä broilereihin taskut ja lusikoi täytettä sisään. Pekonin siivu ympärille ja pannulle ruskistumaan hetkeksi. Siirrä uunivuokaan 175 asteeseen n. 20 minuutiksi. Keitin seuraksi riisiä ja tein sienikastiketta , johon tuli sieniä, sipulia, kanalientä sekä valkoviiniä ainakin. Ohjeen mukaan syötiin röstiperunoita, joka on myös maistuva vaihtoehto jos ei välitä riisistä tai kaipaa jotain muuta. Oli kyllä hyvää ja mielellään palasin seuraavana päivänä loppujen seuraan!